L’empresa

Som cebatendra i aquesta és la nostra visió del menjar.

Som en Pau i en Gerard, amics des de que teníem 6 anys. Des de petits, tots dos havíem tingut clara la nostra vocació a la vida. En Gerard, amant de la cuina, es volia dedicar al món de la gastronomia. En Pau, entusiasta de les noves tecnologies, va tirar cap a la informàtica.

Uns anys després de fer carrera i estabilitzar-nos laboralment, vam decidir donar un pas més: crear alguna cosa. I aquesta cosa és cebatendra, el nostre espai per desenvolupar-nos sense límits.

A aquesta casa, la vostra, la nostra, hi trobareu el nostre punt de vista gastronòmic adaptat a totes les butxaques, caràcters i estils de vida. Els nostres plats van des de la verdura al vapor més essencial i bàsica fins al milfulls caramelitzat més elaborat.

No només de menjar va la cosa. A cebatendra hi trobareu un espai on desconnectar els migdies, ni que sigui 30 minuts. No tenim cambrers refinats, ni vaixella, ni coberteria de luxe. Tenim 6 taules i un parell de microones perquè us pugueu escalfar els nostres plats i els degusteu tranquil·lament en un ambient senzill, minimalista i agradable.

Esperem seguir gaudint del que fem com fins ara i que la passió que tenim per aquesta idea anomenada cebatendra us encomani a tots vosaltres amb la mateixa intensitat.